Siyah Noktalar İçin Loreal Pure Zone

Selam kızlar, daha önce size siyah noktalarınızla evde nasıl başa çıkacağınıza dair maske tarifi vermiştim .Dilerseniz buradan inceleyebilirsiniz .Şimde de size günlük kullanım için çok sevdiğim bir ürünü tanıtmak istiyorum .Çoğunuz biliyorsunuzdur belki yada marketlerde raflarda görmüşsünüzdür.Loreal Pure Zone.
loreal Pure Zone

Yaklaşık 3 yıldır düzenli olarak kullanıyorum.Kesinlikle siah nokta ve sivilce oluşumunda son derece etikili bir ürün. 2.si bir arada olan ürünü hem peeling hemde maske olarak kullanabiliyorsunuz. İçerisindeki granüller ve mint sayesinde hem cildiniz ferahlıyor hemde siyah noktalarınızdan arınmış oluyorsunuz.Yalnız çok nazikçe kullanmak gerekiyor çünkü dediğim gibi çok etkili bir ürün ve eğer sert ovalanır ise ciltte hafif tahrişler yapabilir. Günlük kullanım için uygun olup bende 3 günde bir yapmanız yeterli olacatır. Eğer maske şeklinde kullanmak isterseniz, yine yüzünüze sürüp 10 dakika kadar bekletebilirsiniz.


Temizliğin ardından Loreal Pure Zone toniğini kullanmayı ihmal etmeyin.Çünkü temizlenen siyah noktaları gözeneklerinin bir an önce sıkılaşması gerekiyor aksi halde tekrardan oluşacaktır.İşte bu noktada Loreal Pure Zone tonik çok işimize yarıyor daha sürer sürmez , cildinizin gerildiğini hissediyorsunuz. Evet kızlar siyah noktalarınızdan şikayetçiyseniz eğer, bu ürünü kesinlikle denemenizde fayda var diyorum .Fiyatı yanılmıyorsam 10-15 Tl arası birşeydi.Bu fiyata sunduğu hizmet ise inanın , 50-100 -200 Tl verip kullandığımız ürünlerin çok önünde.

Loreal Pure Zone benden 10 üzerinden 10 aldı !

Etiketler :siyah nokta temizleme jeli,siyah noktalardan nasıl kurtuluruz,loreal pure zon kullananlar,blog

Yorum bırakın